Tam někde v mé zemi

Tam někde v mé zemi

Anotace: ...stále ji hledám...

Tam někde v zemi věčných jar
kde svoboda po vánku voní,
kde jsem jaká jsem a život je dar
tam život je sladké snění

Divoká zeleň kolem tam raší
na lukách víly spřádají bál,
a s západem slunka skřítci straší
a elfové světlí svůj stromový sál

Tam vášeň a divokost ze země čiší
a není zde soudů dobrých či zlých,
a nikdo se nesnaží skrýt že se liší
a každý je tím, kým přeje si být.
Autor Isobel, 15.02.2008
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: IvoMaria, Mácha, Psavec, černočerný, ejwo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ukaž mi cestu a já vydám se tam to je i má zem.
..nádherná...

20.02.2008 12:45:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí