Zaťal jsem srp do svého těla

Zaťal jsem srp do svého těla

Anotace: :(

Srpem ostrým jak žiletka,
srpem chladným jako led,
v pohybu jaký má baletka,
zahlédl jsem svou krev.

Vytryskla gejzírem,
rudá a teplá,
z nudy a z plezírem
na zem vytekla.

Rozlila se lavinou,
co řítí se z hor do nížiny,
snad chmury mé s ní zahynou,
a já se vznesu do výšiny.

Zaťal jsem kov do svého těla,
zaťal a nechal krvácet,
snad jsi se to dozvěděla
a půjdeš hlínu na rakev naházet.

Nechal jsem padnout život,
který pro mne tolik znamenal,
bez Tebe by mi bylo tklivo,
a stejně by mě zabil žal.
Autor Ďábel sám, 16.02.2008
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Simísek, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máma se kdysi sekla, chtěla zabít slepici a místo toho jela na pohotovost.

13.04.2024 17:18:44 | mkinka

=(

19.02.2008 19:56:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí