Pocity

Pocity

Anotace: .....

Zavři oči a poslouchej zvuky okolní.
Nasaj ten krásný život přírody.

Slyšíš, jak tráva roste,
jak vláha do země se vpíjí?

Vidíš, jak ladný je ten svatební tanec vážek,
jak motýl sedl si na okvětní plátek?

Cítíš, jak voní jarní lesy,
jak se linou lučního kvítí omamné směsi?

Vnímáš, jak déšť Ti tváře omývá,
jak vánek si s tvými vlasy pohrává?

NE! Neslyšíš, nevidíš,
necítíš a ani nevnímáš?

To je mi líto,
neboť i pouhý výraz, chování a vzhled
prozradí mnohdy více než tisíce vět.
Autor little.angel, 16.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Platón
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí