Až jednou.....

Až jednou.....

Anotace: Setkání na místě prvního sblížení

Až jednou....
Až jednou půjdem sobě vstříc,
kdo asi bude šťasten víc?
Vím,oči se nám zalesknou a ruce zachvějí.
Kdy to jen bude?
Snad budou ptáci na jih odlétat,
či budeme se líbat v závějích?
Ne,jako tenkrát na mezích
zas budou plané trnky kvést.
A velký mšsíc pomůže nám ten večer štěstí nést.
Autor čertíček, 16.02.2008
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Mišiačik, Holis, Jabba_Hutt, wind4ever
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem za túto báseň...

09.03.2009 17:26:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí