Ayda

Ayda

Anotace: Napsáno 6.2.2004 Tohle je o mé dalmatince,kterou bohužel už nemám. Kdybych našla bydlení,kde bych ji mohla mít tak si ji vemu vzpět. Strašně mi chybí,vždycky byla pro mě nejlepší kamarádka.

Na hebké srsti
má hnědé puntíky,
růžový mlsný jazyk,
velké mandlové oči,
plandací ušiska,
štíhlé tělo
a pořád úsměv na tváři.

Sní se svět krásný zdál,
stále jsme spolu něco nového vymýšlely
a mě každou chvíly rozesmívala
ale rozčílit uměla také,
když něco špatného vyvedla,
občas jsme spolu nemluvily
ale uměly jsme si odpustit.

Přítelkyně jsme byly,
správnou dvojku tvořily,
život bez sebe sme si neuměly představit
protože se nám svět společně zdál krásný.

Když sem měla svoje depky
tak mě utěšovala
svýma lidskýma očima
a tak mi dávala chuť žít.
A já ji to vracela láskou
a péči o ni.

Smutno nám bylo vždy,
když jedna z nás musela odejít
a já ji teď opustila
a výčitky mám
ale kde teď bydlím
tak ji nemohu mít
a já ji slíbila,
že ji nikdy neopustím.

Jednou sem ji řekla:
"Radči bych zemřela než být bez Tebe."
Autor Sofi, 16.02.2008
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Bean
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to prima..mít hafinu..
jednou si ji určitě pořídíš..ve svém..
(mi máme maltézačku a britskýho kovoura..sou to zlobivci a miláčci dohromady .o)

17.02.2008 10:18:00 | Bean

Ano, je to pejsek. Kde teď bydlim opravdu ji nemoho mít. Bydlim v pronájmu a zvířata jsou tady tabu. Nejradči bych si našla něco jiného,kde by mohla být se mnou. Bude muset počkat ještě rok až do studuji a najdu si něco svého.

17.02.2008 08:29:00 | Sofi

Předpokládám, že Tvá kamarádka je pejsek. Slibuješ jí, že jí neopustíš, ale udělala jsi to. Opravdu jí nemůžeš vzít k sobě? :-D

17.02.2008 08:19:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí