Člověk člověku

Člověk člověku

Anotace: Nejvíce ubliží člověku ublíží člověk

Co udělal člověk člověku,
když pravdu musel říct?
Co udělat, když ten bez dechu,
tam kam chtěl již nemoh jít.
Zapomenout, možná přát si mohl,
když ještě čas na to byl.
Věříš však, že on na lásku se zmohl,
ten který již dávno zpych?
Co dělat, když iluze o tobě ztratí,
co udělat, když nezmění se svět.
Co udělá jedno prokletí,
co udělá ten, jenž touží slyšet temný zpěv.
Člověk člověku lásku touží dát,
avšak ten člověk člověku,
nikdy nebudeš moci znát -
ty které toužil's proklínat.
Netušil, však toužil znát,
to co se tenkrát stalo.
Ne, nezavírat
to srdce, které tehdy pro ní hřálo.
Autor Mania Dardeville, 17.02.2008
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí