Ráno

Ráno

Anotace: i ráno má svůj půvab

Zlaté světlo line se kolem mé tváře.
Hladí mě, lechtá, popichuje.
Vstávej, vstávej, neustále opakuje.

Lehká košilka mé tělo halí.
Objímá, tulí se, mazlí.
Ranní sprchu si dej, radí.

Osvěžující perličky vody snášejí se na mou kůži.
Uvolňují, omývají, omamují.
Oblékej se, dechem šepotají.

Nevšednost každodenního oblečení říká mi:
Jsi jiná, krásná, originální.
A já s úsměvem vítám každodenní stárnutí.
Autor little.angel, 17.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Platón
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí