Sníh

Sníh

Anotace: ..

Zaběhli se do tmy tmoucí
zašlápli stébla pro tonoucí
a jejich srdce
dávno ne vroucí
zapadal sníh

těch ospalých dní
a probdělých nocí
bez sebe svý
v neslyšných krocích
v hlavě pár decí
pálenky z jeřabin
nespočet nocí
nespočet vin
přesto mi někdy
obraz tvůj hraje
tam kde padlý sníh
neroztaje

nalezli se ve tmě tmoucí
pozvedli stébla pro tonoucí
a jejich srdce
napořád vroucí
zasypal sníh
Autor Mlha, 17.02.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí