Krůpěje rosy

Krůpěje rosy

Anotace: ...

KRŮPĚJE ROSY, JEŽ SNESLA SE Z RÁNA,
třpytí se ve slunci na stráních,
dešťové kapky, jež přinesla bouře,
mísí se s potem Tvým na dlaních,
tři slané slzy – nositelky hoře
stékají rozvážně po skráních
s břemenem nehmotných
bolestí,
uhýbajíce touze,
jež dána
nám z nitra nás samotných
ke štěstí.
Autor Radiz, 17.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí