Slovíčko

Slovíčko

Anotace: Maličkost,která vychází doopravdy ze mě.Můžete to cítit jinak...:-)

SLOVÍČKO
Jediné slovo a změní se ti celý svět.
Řekneš-li něco,budeš jiný než-li teď.
Stačí jedno slovíčko a začne konec světa.
a to jen jedno slovíčko...Co teprve věta?!
Autor Vea, 29.06.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí