Poslední šance...

Poslední šance...

Anotace: newím nějak mě to napadlo..tak sem to sepsala...

Musím tě postavit před hotovou věc,
vím,že nejsem hvězda ani umělec.
Ale lásku ti ráda budu dávat,
i k nemocnýmu v noci vstávat.

Jen chi vědět jestli o to stojíš,
nebo se city své projevit bojíš?
Myslíš si,že mi ublížíš či zklameš?
Že nepřítelem pro mě se staneš?

Já ti teď naposled své srdce skládám,
hoří pořád stejným plamenem,
I když řekneš: ,,já se ho vzdávám".
Třeba si na to jednou s láskou vzpomenem...
Autor KLARISA, 17.02.2008
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: J.Švihovský, Romana Šamanka Ladyloba, Charibeja, come-past, Známá - Neznámá, Jedůfka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překvapen před touto básničkou smekám. Líbila se mi a ten závěr ten nemá chybu.

26.03.2008 13:03:00 | J.Švihovský

Hodně dobré...Skvělé verše

08.03.2008 21:55:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí