Emoce..

Emoce..

Anotace: ..

Emoce bez skrupulí..
Ve mě se k sobě tulí..
Málem až hlava bolí..
Snad mě neskolí..

Jako by chtěly vědět
že nejsou nuly..

Emoce kladů
a něžných vztahů..
Emoce záporů
za ty snad nemohu..

Hledají
že by svobodu.?
Nebo jen krásně obyčejnou
náhodu.?

Nadité město hlavama
utíkám ze známa
i neznáma..

Sotva dýchám..

Kdyby tak křídla byla
nebo číše červeného vína..
Špinavé emoce bych
vyčistila..

Někdy se snažím
dát jim jména..
Někdy zůstanou
bezejmenná..

Emoce něžná i rozpustilá..
Vzteky pak sténá..
.
.
Nebo spíš já..?
Autor labuť, 18.02.2008
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pavlis, Dračičák, vodnař, cevert, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

emoce-pohon pro srdce
hezky napsané

18.02.2008 11:44:00 | vodnař

Nevím, jestli červené pomůže. Prostě musí jednou ven, ať černé či bílé, pusť me je 1*

18.02.2008 11:43:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí