Pravá duše

Pravá duše

Anotace: **Věnovaná**

Strašně mi scházej
ty tvoje tichý slova,
o tom že život není fér…
*
V zrcadle bez rámu
uvidíš odraz
svý pravý duše
neříkej že nechápeš
co chtěla jsem ti říct
//už tenkrát před léty//
*
Jak opuštěná bárka
-sama na moři
//odplouvám//
za střípkem svýho snu
(…)
Autor colorka, 18.02.2008
Přečteno 562x
Tipy 14
Poslední tipující: Jats, Vlk v rouše, kokeš od pana krbce, come-past, monys, jedam, Gregy, Bíša, Heda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí