Proč právě Já?

Proč právě Já?

Anotace: nespravedlnost!

Proč jsem právě já ta víla milá,

nepochopena, nepolíbena.

Proč jsem průhledná dívka,

místo pravdy pouhá mýlka.

Proč mne nikdo nemiluje

lásky vyznání mi nenamaluje.

Proč jen já jsem taková jiná,

i já chci být políbena.

Proč já ptám se všech,

nemám však žádnou odpověď.

Jen otázku jedinou proč právě Já?
Autor Markéta007, 18.02.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proč by to měla být jiná? :-)

18.02.2008 23:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí