Flight

Flight

Anotace: Není...

Znova bez přátel zdá se tvůj život být?
Památka na jejich hrobě se stala zapomenutou
Loď na řece ztracených již připlula
Hádanka odhalující hluboko skryté věci

Znova bez citu nebudeš ničím
Čepel pokrytá krví vlastních lidí
Samotné ztracené topy životy na cestě leží
Ostří meče je ztupěno, jako pravda kdysi

Moje je mysl a ten meč v srdci
Můj svět před očima
Jeden rychlý okamžik a všechno se hroutí
Znova bez citů
Přežiju?

Oblétávám svět ostrý jako nůž
Vládnu všemu ve mně
Teď je noc dlouhá, jako život sám

Jedna voňavá růže má větší cenu než slova
Stávám se šťastnějším než já kdy byl
Můj odraz – postava v bílém
Překrásnou existenci já znám
Stala se vším, co jen mohu mít
Autor Breg, 18.02.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí