Hygienická čistota:

Hygienická čistota:

Anotace: prosím o přečtení.....

Hygienická čistota:

Sedím v pokoji ,který je zmatený
Křídly lásky dávno zavátý už není….
Krvavými stopami-potřísněný svědomí
Už mi nic nebrání ,abych ukončila to trápení.

Všude je tak hygienická čistota!
Lidé se už bojí láskou dotknout života-celého světa.

Do toho pár slz slaných.
Pár lásek zklamaných.
Zase nový trápení…

*Tolik i přesto tak málo času na to aby tě někdo zklamal.

Když tě někdo zklame..padej pomalu
Protože rychlý pád vytrhne bolest a krásu ze souladu.

Bolest a krása jdou si ruku v ruce.
Stejně tak jako když teče voda v řece.

Kapka za kapkou padá a já doufám že ta čistota z tohohle světa někdy zmizí a už se nikdo nebude bát říct někomu že má ho rád….
Autor Yukki, 18.02.2008
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, china white, Ceraa, Simísek, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drž se........=(

19.02.2008 15:29:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí