...

...

Anotace: víceméně abstraktní

Krvinky bílé, červené...
Divoké, šťastné, zmatené...
Nevidí, neslyší, necítí...
Mrtví, bezbranní, bezcitní...
Divocí, šťastní, zmatení...
Do sítí pravdy lapení...

Teplota roste, klesá, ztrácí se
Škodlivé látky křičí, vrací se
Nevidí, neslyší, necítí...
Bezbranní, lapeni do sítí
Klidní, smutní, rozhodní
Kráčí a padají do vody

Tělo se brání, ztrácí imunitu
a oni pláčí, hledají identitu
Nevidí, neslyší, necítí...
Pletou se králi do nití
A král se směje, jásá, umírá
Nemoc ho sžířá a vžírá se mu do nitra

A přišla smrt a konec a začátek
Apokalypsa, chybějící počátek
Nevidí, neslyší, necítí...
Nejsou a nebudou, Svět se zanítí
Není tu nic a je tu všechno
Nebude nic, když teď máme všechno
Autor aguia, 18.02.2008
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: m-maybe, WhiteSkull, letmo, Vlk v rouše, Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí