ráj básní

ráj básní

Anotace: poděkování

Jsem tady
na louce poseté básněmi
rozmanitých květů
v ráji snění
Jsem tady
v zahradě zapomnění
z tak odlišných kontinentů,
s motýlí jemnosti
Jsem tady
duše má plesá,
do sytosti
bosá v úžasu
ve své opilosti
Jsem tady
díky odevzdávám
zahradníkům,
kteří svou duši pěstují
díky všem
básníkům,
za jejich ušlechtilou idejí
Autor laura3, 19.02.2008
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiparo, Psavec, Bíša, just me, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

19.02.2008 12:03:00 | Bíša

Hezký :-)

19.02.2008 11:02:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí