Opravdu ale opravdu ne

Opravdu ale opravdu ne

Anotace: nebo ano?

Dívám se Nad katedrou velká Hlava Dívám se
jak to slunce bez brejlí Bez opalovacích krémů
a bez zbytečných slov plive /Jako prase!/
na rozpálený střechy Ztratilo trému

/režimu se pousmát/

Ten rozkošnej xichtík Skoro jako z Hollywoodu

/Šťastnej člověk ve šťastný zemi/

Jen mrtví neztrácejí svou půdu
/pod nohama/ A z vrchu se jim tlemí

andělé

Tady se obrací každá koruna Žvejkačka ve snaze
napodobit Ameriku
a ženská v posteli neobratných manévrů
protekce a šiku

Déšť nikdy nebude umět plakat
do vrchu
hvězdy
a ty zase
tak moc smutná
jako plakáty v každé
tramvaji
když se má

volit

/mezi životem a smrtí/

sedíš tiše
beze jména
Autor Jasmin de Paris, 19.02.2008
Přečteno 231x
Tipy 24
Poslední tipující: Mango-Holka, Bíša, Nola77, její alter ego, Danah, jedam, Heda, Renatka, Psavec, dva, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnířka...

20.02.2008 10:06:00 | Nola77

volba je jasna...
mas to ve svem popisu .o)

19.02.2008 16:02:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí