Květina na kře

Květina na kře

Anotace: Slunce přijde i po největším mrazu... :-)

Padá
padá dolů
padá dolů rosa.
Rosa
rosa studená
rosa studená jak led.
Proč
proč padá
proč padá rosa?
Tříští se
tříští se led.
Vznáší se
vznáší se s rosou.
Svět
svět je plný
svět je plný lidí.
Lidí, rosy a ledu.
Slunce
slunce září.
Rozpustí
rozpustí led a ohřeje rosu.
Teplo, radost, láska, přátelství...
Autor YlifeRis, 19.02.2008
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí