Zásah

Zásah

Anotace: Bojíme se plnit velká přání, bojíme se protože víme jak bolí omyl.

Zřítily se ti věže snů a přání,
ztratila se ti představa budoucnosti.
Dokážeš si najít jiný směr nebo nechceš jít dál?
Tvé nejtajnější přání skončilo v troskách.
V troskách mých obav.
Nevěřím sobě?
Nevěřím tobě?
Nebo je to jen odplata za bolest?

Jsem jak dítě co se spálilo o oheň.
Blíží se k němu nejistě,
z dálky ho zkoumá zda-li se u něj smí ohřát,
zda-li se smí znovu přiblížit bez zranění.
Vyčkává, i když mu chlad svírá celé tělo.
Tak i já tě nejistě obcházím, z dálky sleduji.
Toužím a přesto odmítám.
Vydržíš čekat než se znovu odhodlám?
Můžeš mi jít naproti,
ale nespěchej nebo mě znovu popálíš.
Autor Klíček, 19.02.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, snítek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí