Proc nejsem básníkem

Proc nejsem básníkem

Anotace: moje tehdejsi pocity......

Dotaz malý mám
problémem mým se stal
A tak se na něj ptám
jak to bude s básní dál
Prý nejsem básník žádný
neznamenám nic
Je to snad jen můj sen vábný
chci znamenat víc
Proč nejsem básníkem
proč nic neznamenám
Proč na mne berete bič
a proč nic nemám
Vydat knihu přeji si
z celého srdce svého
Zda jsem někdo či jen kdosi
nevím
Bylo by to něco nádherného
Ovšem já nemám nic
pouze k básni cit
Autor Markéta007, 19.02.2008
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Lachailla, Beepat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plň si sny...

30.11.2009 17:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

:o)

30.04.2008 20:22:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí