Bezmoc

Bezmoc

Anotace: krapet depresibní........

Moje tělo bezmoc svírá a snad nejsem jediná
moji mysl člověk týrá, leč cítím se nevinná
Co dělat když zahnaná jsem do kouta
dejte mě na křeslo i nasaďte mi pouta
Já se nepřiznám, vždyť není k čemu
lži jsou nefér vůči obžalovanému
Prosím síly odhalte viníka
A zabte jeho zlostníka
Moje tělo bezmoc svírá, naděje však svítá v dáli
V mém srdci klid a víra a snad mi tu naději lži neoddálí
Autor Markéta007, 19.02.2008
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Lachailla, WhiteSkull, Nola77, Beepat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí