PRO TEBE!!!(vždyť ty víš pro koho...)

PRO TEBE!!!(vždyť ty víš pro koho...)

Anotace: to máš ode mě k 18.narozeninám,který už nikdy neoslavíš Davide......

Po tváři mi tečou slzy,
mě to pořád strašně mrzí.
moje ruka se fakt chvěje,
pořád nevim co se děje.
chci jen prostě slyšet zas,
ten tvůj krásnej,milej hlas.
jak si mě moh takhle zradit,
řekni,že ses nechtěl zabít.
jak se všechno rychle zkazí,
až mě z toho vzádech mrazí.
Tohle jsou mý slova tobě,
jak ti je dám,když jseš v hrobě???
Už se těšim do nebe...
Na co nejvíc???Na tebe!!!
Autor Radushka, 30.06.2005
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásná, úplně mě zamrazilo...

10.10.2005 18:40:00 | elyaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí