Praha

Praha

Anotace: zážitky z Prahy :) aspoň jedna optimistická básnička :)

Město měst a krása země,
viděli jsme víc než méně.
Víc než méně, míň než více,
viděli jsme polovice.

Karlův most či Pražský hrad
- snad ho nikdo nevykrad -
slyšeli jsme, přežili jsme,
stačilo by - máme hlad!

Osobní volno za hodinu,
nestihli jsme ani polovinu.
Libča nám už háže zraky
na pivo a na panáky.

Betlémská kaple? - děkuji, nechci,
Šárka říká zvláštní věci:
,, V deset všichni v posteli!"
( Vodku jsme FAKT neměli! )

Věděla, že nemá cenu
hádka s náma o problému.
My řešíme pouze vztahy,
co udělá fernet z Prahy.

V Praze blaze žít jde lehce,
do češtiny zas se nechce.
Avšak vůně slivovice
naláká zpět do vesnice.
Autor Suzan, 19.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Megs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyborná, vtipná :-D
Taky se do Prahy tesim,lol :-)))

25.02.2008 14:27:00 | Megs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí