Černý havran

Černý havran

Anotace: ........píseň z dávných dob......

Pul litru rumu se špatnou náladou,
na srdci žal.
a černý havran sedíce za hlavou,
vždycky jen řval.

poslouchej lásko jak všechno se mění,
nebudu lhát.
že se milujeme je jenom zbožné snění,
už není co dát

Černý havran, jak moje svědomí
Černý havran, nic se tu nemění
Černý havran, na zem slzy kanou
Černý havran, neřekne nashledanou.

pul litr rumu se špatnou náladou,
už jsem to vzdal.
a černý havran sedíce za hlavou,
se do letu dal.
život se proměnil ve velkou samotu,
už je to pryč.
teď stojím jako ten žebrák u plotu,
ztratil jsem klíč

Černý havran, čekám jen na tebe
Černý havran, vznesu tě do nebe
Černý havran, nechci stát vždycky stranou
Černý havran, neřekne nashledanou.

Černý havran, jak moje svědomí
Černý havran, nic se tu nemění
Černý havran, na zem slzy kanou
Černý havran, neřekne nashledanou.
neřekne nashledanou.
Autor Drobek~3, 20.02.2008
Přečteno 479x
Tipy 9
Poslední tipující: just me, Dračičák, fire.fly, Jiparo, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí i když je to smutný.. :-(

20.02.2008 08:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí