potkal jsem

potkal jsem

Anotace: .........smrtku.....

Potkal jsem včera smrt,
a byla na mě tak milá.
Ze seznamu ošklivých věcí jsem ji škrt,
i když je děvka tak trochu moc chtivá.

Potkal jsem včera smrtku,
do hluboké noci jsem s ní popíjel.
na krásnou bílou čtvrtku,
jsem jí své city vyvíjel.

Smála se mé naivitě,
prý každého kolem prstu si obmotá.
Nadal jsem jí nelítostné saně,
čekám až mi to své „pojď“ pošeptá!

Potkal jsem včera smrt,
a byla na mě tak milá.
Ze seznamu ošklivých věcí jsem ji škrt,
i když je děvka tak trochu moc chtivá.
Autor Drobek~3, 20.02.2008
Přečteno 294x
Tipy 12
Poslední tipující: Cassée Moteur, Anejet, Psavec, fire.fly, WAYWARD, ladyina, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se povedla.

20.02.2008 13:29:00 | Psavec

moc pěkný:-))

20.02.2008 10:46:00 | fire.fly

Dobré +

20.02.2008 09:01:00 | WAYWARD

Hezký :-))

20.02.2008 08:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí