DRÁPEME SE KDE?

DRÁPEME SE KDE?

Anotace: ...?...

Kamenné hory se vztyčují v plén
kde se my vydrápem a stěží jen
vylezem na vrchol lidského mala
přírodu oblafnem a co nám dala?
Vrčíme
štěkáme
kušeme si
na záda cizích i vlastních šlapeme si!
Aby jsme vylezli,ale až kam,
drápem se aby, jsme dolezli až tam.

Přitom by stačilo
druhého rozesmát
pofoukat bolístku
pohladit tvář
zajít si na chvilku
spolu si hrát.
Podepřít
Neupřít
Nehasit zář
která nás provází
než budem spát.

Stát!

Všechno se zastaví, to se nám sní
to my jsme usnuli, ostatní bdí
Čekají na konec, který my máme
my tiše ležíme, chleba se láme.
Lodičkou s pomocí poznáme taje
na druhém břehu kamení zraje
co z srdcí vypadlo do toho"ráje".

Loučím se s Cháronem tělo je bledé
nahoře na souši zůstali lidé
Cháron se vzdaluje jiného čeká
na pozdrav nemává zas a zas čeká.

Postávám na břehu zebou mě kosti
vzpomínky nepoznám bylo jich dosti
Lituji nebohé kteří se trousí
nahoře nademnou mnohé je zkouší
Mi už nic nechybí všeho mám moc
jen kdyby nebyla tak dlouhá noc.

Všechno jsem odhodil
starosti nemám
to co jsem zanechal
tak jenom a jen vám
Svou lásku co byla
na vaše záda dal
nějakou povinnost
předal jsem dál
Převzatá moudra
vám do hlavy vryl
aby jste přečkali
ten světský dril
A pokud budete
vzpomínku mít
je to ta duše má
co chtěla snít
Uletět na horu
třepotat křídly
nebyly ustřihlé
orvané byly

Jedinou starostí kterou teď mám,
zda jsem se zanechal v myšlenkách VÁM.
Autor WAYWARD, 20.02.2008
Přečteno 292x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, FETKA, maena, Lota, Meriel, toužím.jít.dál, takova, ludmil, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...určitě...jsi zřejmě nezapomenutelný ! ! !

20.02.2008 22:32:00 | Lota

Posílám objetí...krásně a výstižně napsané...

20.02.2008 20:07:00 | toužím.jít.dál

že by rekapitulace?

20.02.2008 17:14:00 | takova

Sice jsem nic nepochopil, ale je to ohromující, supertip.

20.02.2008 16:16:00 | ludmil

Je to k zamyšlení...

20.02.2008 11:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí