Láska a Bolest

Láska a Bolest

Anotace: ...jednou když jsem šla po městě, začaly mě napadat rýmy a tak jsem přemýšlela a když jsem došla domů, vzniklo z toho tohle...

Seděla sama tiše v koutku,
slzy jí stékaly pomalounku.
Všude kolem temno bylo,
i srdce ji zahalilo.
Pak najednou, co to slyší - hlasy?
- od vedle k ní doléhají zvuky basy.
Tady snad nenajde chvíli klidu,
zase se kolem ní prodírají davy lidu.
Všichni jsou dál bez povšimnutí,
a najednou se zastaví mladík, co stojí za prohlédnutí.
Oči se setkaly,
rty se jim sepjaly.
Usmál se a setřel ji slzy,
temnota kolem zmizela brzy.
Už nebylo zlo a nebyla bolest,
byla jen láska a žádná lest.
Vypadala šťastná se svým princem,
se kterým se scházela pod měsícem.
Uplynuly dny, týdny i roky,
stále si vybavovaly ty kroky.
Kroky, které slýchávala,
když tam vždycky čekávala.
Jejich láska šťastná byla,
do té doby než spatřila...
Jak hrozná to věc - ta nevěra,
srdce jí tenkrát sevřela.
Sbohem řekla mu tehdy jen,
a skončila se svým životem...
Autor Denael, 20.02.2008
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, just me, amores peros
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsem ráda, že se ti to líbí... ale stejně píše stejně dobře, nejspíš ještě líp... říkej si co chceš *IN LOVE*

20.02.2008 15:16:00 | Denael

nemám slov........*IN LOVE*

20.02.2008 12:04:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí