Ztracená

Ztracená

Anotace: O jakési zrádné dušičce, co nyní zpytuje svědomí...

V hlubinách času
je navěky ztracená,
nevěří, nemůže dál.

V hlubinách myšlenek
bloudí, je zmatená,
otázky, světlo a žal.

Na cestě hvězdnaté
zakopne, zřítí se
do hlubin, do lidských srdcí.

Nevěří, nemůže,
je totiž ztracená
ve víru probdělých nocí.

Zradilas'!

Bolavé vzpomínky,
co mysl zachytí,
beztrestně krouží jí hlavou.

Nelze jim bránit se,
nelze jich zbavit se,
jsou tu a napořád budou.

Jak jenom utéci?
Svědomí zbořené,
ztracená v nitru své duše.

Leť, vždyť jsi svobodná!
Nemohu, nechci!
Bojím se pomsty a nože.

Zabilas'!

V hlubinách myšlenek,
lapena, svázaná,
není, kam vrátit se zpět.

V hlubinách času,
navěky ztracená...
jsem já.
Autor Tinwen XVI., 20.02.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí