Zpomínka....

Zpomínka....

Anotace: bez kom

Tápu jen tak přírodou ,
hledám holku pohodovou,
jenž pochopí duši mou neměnnou.
Přes všechny potíže co život dvou přináší,
velkou trpělivostí a láskou k muži přenáší.
Samota mne bez ženy tíží,
padá déšť po tváří níž a níž,chlad oči mlží,
a tak ,na nebe shlížím ,
snad rád bych byl ,ve tvých očích blíž.
Být sám hospodyňkou v domácnosti,
byť jsem také z masa i kostí ,
však býti bez milované bytosti,
už mám za ty léta dosti.

Neobdivuj ,to je jen bolest na duší,
jenž nikomu nesluší...
Autor Marisek, 20.02.2008
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně nechceš komentář?

20.02.2008 12:39:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí