Jeden večer ...

Jeden večer ...

Anotace: ... trochu zmatené

Bohem zapomenutá?
/Ne, tak to neni. /
I když jsem si tak připadala,
vše se rázem mění.

Mám pocit, že mohu létat.
/Znát bych tě chtěla./
V tvou zprávu budu doufat
a naše pohledy přehrávat.

Jeden večer ...
/Kdy měla jsem mezi
lidmi osamělý pocit./
Však tebe jsem si všimla
a touhy mé svět procit.

Byla jsem šťastná.
/Nemohu říci, že ne/
Však tvá tvář krásná
... přinesla mi
štěstí ještě mnohem víc.

Byl jsi tak nesmělý.
/Když vstoupil jsi mezi nás./
Však naše pohledy věděli,
že Amor zkouší nás zmást.

Lístek s číslem tvým.
/To byl úžasný pocit/
Odepsat ti? ...
... jak váhavý krok.

Přec zprávu jsem poslala.
/A byl to pro mé srdce příjemný šok./
Byl to nejnádhernější z večerů
a mé sebevědomí stoupá hrdě ku předu.

Děkuji ti ...
Autor little.angel, 20.02.2008
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí