Dech včerejšího večera

Dech včerejšího večera

Anotace: ... ještě teď to cítím

Seděl jsi sám v hlučném sále.
Hned jak jsem vešla ...
... pozorovat jsem tě chtěla stále.

Však dveře kdosi zavřel nám.
Ten beznadějný pocit stále v sobě mám.
Když škvírka ve dveřích se zjevila ...
... já, zachytit se tvůj pohled snažila.

Líbil ses mi a to moc.
Boha jsem prosila o pomoc.

Nevím, co se stalo ...
... žes náhle vešel ...
... a mé srdce se smálo.

Lístek se vzkazem prostým ...
... dal jsi jednomu z hostí.
Bylo mi ouzko i krásně ...
... tak pro tebe napsala jsem tuto báseň.
Autor little.angel, 20.02.2008
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí