Blíže smrti

Blíže smrti

Anotace: :(

Krok za krokem,
Sunu se k smrti,
Rok za rokem o kousek blíž,
Duše i tělo mukami trpí,
V dálce už vidím dřevěný kříž.

Co dalo mi žití
A já životu,
Choulím se chladem v rohu,
Slunce už svítí
Já nemám ochotu,
Opustit tohle bytí.

V návalu starostí,
Bloumám o osudu,
Dětství se přehouplo v dospělost,
Chtěl bych tu žít,
Však nemám studu
Ukazovat svou zbabělost.

Ten kdo je čistý
Ať hodí kamenem,
Vždyť nejsme boží děti.
Jedno jistý
Jsem nezměnen,
Však blíže smrti.
Autor Ďábel sám, 20.02.2008
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí