Prohraná

Prohraná

Anotace: ***

Zase se ztrácíš
ve vůni cizích dívčích vlasů
a bolest, protéká mi dlaněmi
když zavíráš dveře svého srdce;

Snažím se proměnit v Sirénu,
bych mohla přilákat Tě,
přilákat k útesu
čarokrásným zpěvem svým
- líbezně omámit
neopatrného plavce v moři
(tak podobnému životu);

S rozervanou duší,
černou rozšmudlanou mascarou
a bez křídel
podobna běsnící Skylle
či obludné Gorgoně
s hady místo vlasů
a pohledem z nějž zbyde jen
jen horda kamení;

Až mne příště potkáš,
nedívej se mi prosím do očí
nechci Ti ublížit;
Autor Montynka, 20.02.2008
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, Vlk v rouše, Kyle, Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí