Zklamání

Zklamání

Anotace: zklamaná láskou

Slzy mi tečou po tváři
a já tajně doufám,
že to budeš právě ty,
kdo mně opět udělá šťastnou
Láská je krásná, ale zrádná
Nechi mít po tom všem
ruce opět prázdné.
Miluji Tě - ale to ty víš
Věřila jsem, že nezradíš!!!
Po zádech přejel mi mráz
když jsi mi pověděl že nemáš čas
Proč? Proč už mě nemáš rád??
Proč chceš být jen kamarád?
Jsi pro mě jako vzduch - bez něj
se však nedá žít...
Autor Dity, 20.02.2008
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí