Žij a bojuj

Žij a bojuj

Anotace: Jak cítím tak píši :) tak žiji :)

Stejně jak dohořívá sirka,
dohořívá i s ní zapálená svíčka.
Tak taky spalují se i poslední
stránky v naší Knize života.
Proto chraň svoje víčka,
žij a nikdy neusni,
když máš tu šanci
do budoucnosti promluvit.

Tak tady jen nestůj,
nenech se jenom hýčkat.
To radši bojuj
a do očí osudu
chtěj se zadívat.
Každý je silný,
má zde svou podstatu.
Leč ne každý ví,
že žít má a nikdy neusnout,
když má tu šanci
osudu tváří v tvář pohlédnout.

Neboj se splínu zítřejšího dne.
Přec už teď víš, oč tady jde.
Jednoduše buď sám sebou.
Šlapej po své vlastní cestě.
Žij a nikdy neusínej.
Ne, když máš tu šanci říci
osudu i budoucnosti
„né já nechci“.
Autor J3zus, 20.02.2008
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: PatriceB, Elouš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

filosofická báseň, hluboká s výzvou a to se mně líbí, pa

25.02.2008 17:07:00 | PatriceB

No, přímo jako bych slyšela...VZCHOP SE....no jo, to se občas lehko řekne, hlavně, když sou splíny..

20.02.2008 23:13:00 | Elouš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí