Vzkaz z poslední hodinky

Vzkaz z poslední hodinky

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Vzkaz z poslední hodinky

Než mé srdce svůj tlukot ukončí
než má víčka zavřou se naposled.
Chci říct těm, co mi před očima naskočí:
„Díky vám se mi líbil svět.“

Až mé srdce svůj tlukot ukončí
až má víčka zavřou se naposled.
Prosím vás, nesvrašťujte obočí
vždyť díky vám bylo dlouhých mých osmnáct let.

Než mé tělo v rakvi spočine
než má duše v pekle zakotví.
Prosím, ať má tajná milá promine,
že chtěl jsem víc než přátelství.

Až mé tělo v rakvi spočine
až má duše v pekle zakotví.
Přestane mě bolet slovo „ne“,
co vycházelo ze rtů tvých.

Než hlína na mou rakev dopadne
než podzemí mě zahrabou.
Budu doufat, že jednoho dne
přátelé si na mě vzpomenou.

Až hlína na mou rakev dopadne
až podzemí mě zahrabou.
Chci zastavit vaše slzy případné,
co zahltí vás smutnou náladou.
Autor Miro Sparkus, 20.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Eviah, Vlk v rouše, takova, Anejet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chvilkami dosti silné, v určitých verších trochu klišé.Pocitová.*

14.03.2008 21:21:00 | Eviah

Líbí se mi.

05.03.2008 17:10:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí