Popelnice

Popelnice

Anotace: Stará 20 let.

Chodím kolem tebe každý den,
vím, jsou vás stovky,
na každém nároží a podél cest..

Tak krásně čistá ve svém poslání,
mnohem čistčí než ti, kteří tě krmí (a je jich hodně).

Co ukrýváš v temnotě svého obsahu?
Já vím, zbytky!
Vždyť každé ráno cítím jejich smrad.

Jsme oba stejní,
akorát že ty moje zbytky svědomí,
nevyvezou popeláři na smetiště.

Přesto tě mám tolik rád,
vždyť máš tak nádherné poslání,
ničit zbytky.

Už to přece znáš,
JEN NA NICH MOHOU VYRŮST KYTKY!
Autor IvoMaria, 21.02.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí