absolutní hodnota

absolutní hodnota

Anotace: je to tak :-D

Život zas si jednou hraje
s tvým bezvýznamným osudem.
Již tak blízko byl jsi ráje.
Je však dál teď každým dnem.

Ode dna zas můžeš stoupat.
Kolikrát již? Po čtyř sté?
V nový vrchol tajně doufat.
Zase přijde – zajisté!

Uhoupán jsi k smrti málem
ve vlnobití života.
Ty nejsi svojí loďky pánem.
Nikde žádná jistota.
Máš blízko zrádné útesy.
Sem všechny lodě vpluly.

Horší je když pořád jsi
tam někde kolem nuly.
Kde je světlo, není tma.
Šťastní jsou i lidé smutní.
Každý život totiž má
svou hodnotu absolutní!
Autor emi-lee, 21.02.2008
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Equus przewalski, LisSe, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí