Počkejte, slečno

Počkejte, slečno

Anotace: Vždyť on se zase vrátí... a všechno bude jako dřív;-)

Počkejte, slečno, kampak to jdete
a proč že tolik spěcháte?
Říkáte, odešel, nebuď zlý, světe.
A důvod k žití nemáte.

Počkejte, slečno, nechoďte nikam,
vždyť on se vrátí za vámi.
A zase spolu půjdete někam,
kde baví se nebe s horami.

Vždyť zase spolu budete šťastní
a ptáčkové vám budou pět
na cestách, a zvony zazní,
a poznáte, jak krásný je svět.

Přísahám, zas budete spolu,
snad to vy sama poznáte.
Všechno zas bude v pořádku.
Doufám, že, slečno, počkáte.
Autor Rakasteta, 21.02.2008
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Marfuša, Psavec, labuť, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebo snad důvěru nemáte.

21.02.2008 12:52:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí