Probuď touhu

Probuď touhu

Anotace: Ačkoliv se z minulosti musíme poučit,nesmíme v ní žít.

Prázdná hlava
a kolem čtyři stěny.
Co bylo,
dávno už tu není.

Prázdno v místnosti,v hlavě,i v duši však,
život ti odnes černej pták.
Vysoko do hnízda,do koruny stromu,
Snaž se jak chceš-nezabráníš tomu!

A čím dýl se vracíš k minulosti,
tím víc budoucnost ti uniká,
a každý bolestný tvůj výkřik,
v krákání ptáka zaniká.

Otevři oči,rozhlédni se,
ta prázdná místnost dveře má!
Stačí jen touha a otevřou se,
Touha ty dveře odmyká.

Co bylo,nech být.
Už nebude to znovu.
teď musíš dveře otevřít,
budoucnost toužit oběvit,
tváří v tvář postavit se tomu.
Autor Tessia, 21.02.2008
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: Rbb, Lachailla, Vlk v rouše, Irigrein, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

akorát je někdy hrozně těžký otevřít dveře budoucnosti...

08.06.2008 15:32:00 | Caracol

Krásný...:o)

13.04.2008 10:16:00 | Lachailla

pěkně narýmovaný a to s těma dveřma to se mi taky líbí, je to tak!

22.02.2008 15:26:00 | Peťka_bez_talentu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí