...Ještě není jaro...

...Ještě není jaro...

Anotace: a stromy tiše pláčou

Má slova plují v dáli
a do hnízd vlaštovek,
prázdných polí
a stromů bez listí
se snaží skrýt

-mlčím-

květiny nekvetou
tak sbírám kamínky
v promoklé trávě
...
jako vzpomínky,
jako myšlenky
co ztratila jsem

-na tebe-

můžu křičet
a můžu se smát,
skrývat vše za maskou
zapomnění

ale vím že...
víš že...
chtěla bych se otočit
a jít přes vypálené mosty
k tvému srdci

jenže lano naděje
si strhl s posledním
"už nechci"
Autor Sukuba, 21.02.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: sad_girl, qpal, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí