Zůstanu tady

Zůstanu tady

Anotace: Jenže...kde to vlastně jsem?

Tak tady křičím do všech stran
Své tváře odhaluji bez zábran
A do očí se mi nahrnuly slzy.

No tak děvče, jen klidně křič
My odvedem tě odsud pryč…
Ptám se:Není na to ještě brzy?

Dva(snad rohatí?)sladkým hlasem
Podepiš se - no a já šla jsem
A teď?Možná mě to mrzí?

Jaký byl život na Zemi?
Stejný jako tady-zdá se mi
Stejný jako v téhle tvrzi.

Možná zapomněla jsem na všechny stesky.
A možná taky ne.Je tu hezky?
Jen jedna věc ten dojem kazí…

Prý zlé duše se tady ničí.
Mně je tu však lépe-a to se mi příčí.
A z toho mě tu asi mrazí.

A to všechno co mě nutilo lhát
Dalo mi už pokoj,snad odešlo spát?
A nechalo mě být?Je to možné moji drazí?

Všechny zemské bolesti a strach
Nechala jsem za sebou.Snad obrátily se v prach?
Nebo se snad za mnou plazí?

Jsem v pekle?Možná.Je mi to už putna.
Chci zapomenout,co je to být smutná
Co je to,když dýka do srdce se vrazí.

Jen ten jeden, co mi chybí
Není tu se mnou.A mně se to líbí
I když bála jsem se,že i tím mě srazí.

Vrátit se už nechci.Ani na Zem,ani k němu-tak to vidím.
Zůstanu tady.Jsou tu jenom milý lidi.
Pod jednou střechou blázni jsme a sebevrazi.

Zůstanu tady.
Autor mosquito, 21.02.2008
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No zajimava basen....vis kazdy ma svou cestu a svoje misto....tam kde je pro jednoho raj, muze druhemu peklem byti..... Ted k basni.... Pozor na nektera mista, kde docela dost ujizdis....ale jinak to celkem ujde...

07.03.2008 12:35:00 | UNDEAD

Pod jednou střechou v davu stojí,
ostatních tváří se strašně bojí.
I v temnotě jsem mezi nimi sám,
bovat o život? Asi to vzdám
a přidám se k vám.
Básnička moc krásná.

22.02.2008 10:47:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí