Hranice rukou

Hranice rukou

Anotace: ruce a plevel

Královna temné noci
V lese bez pomoci
Živí se mlékem pampelišek
Ptá se dvou osamělých lišek
Ptá na se muže, kterého má ráda
Ptá se, proč místo rukou vidí záda
Na místě, kde obyčejně rostou paže
Roste plevel a zákon káže
Vytrhat jej i s kořeny
Zapálit hranici víry
A pak všechno býlí
Upálit bez milosti
Pak s hrůzou zírat na ty kosti
Jak lezou z popela
Ne, věřte, to jsem nechtěla
Nevěděla jsem, že v býlí
Vírou v sebe ruce sílí
Mlékem zpitá, jak zákon káže
Spálila jsem jeho paže
Autor Stepa, 30.06.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí