Klíče od...

Klíče od...

Anotace: ...od temnot.

Mám mnoho třináctých komnat,
a klíče k nim tahám věčně s sebou...

Jsou ukryté pod kabátem...
a kůží.
Kdo nahmatá je,
otevře komoru temnou,
a v hrůze
dech se mu zúží.

I já sama
se k těm klíčům nehlásím.
Jsou rána,
kdy je nevlastním.

Večery,
kdy polévám je vínem.
A odemykám ve světě jiném.
Měkce rozostřeném,
a falešně milém...

Jenže sklenka vína neudělá,
že jsem jiná...
pravda se lží splývá...

popletená
naivní
důvěřivá

Klíče na krku mám dál,
a dveře čekají...až se odhodlám.
Autor spare, 21.02.2008
Přečteno 257x
Tipy 15
Poslední tipující: Štěpina G, Martinecka23, WhiteSkull, Psavec, Bean, jiljovský, FATA MORGÁNA, labuť, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na život hledáme noty..
padáme do temnoty..
už mám z toho plahočení
rozedraný srdce
(a taky třetí boty..)

22.02.2008 07:25:00 | Bean

Smuténková, ale moc pěkná.

21.02.2008 23:03:00 | Psavec

MOc hezký :-)

21.02.2008 18:11:00 | labuť

Smutné, ale krásné verše...

21.02.2008 18:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí