Smrdim pivem

Smrdim pivem

Anotace: fakt

procházim se barem
pozoruju ostatní
popíjim pivo

poleju si mikinu
propálim si jí
pročísnu si vlasy
a objednám si další

propaluju očima
překrásnou
přehnaně namalovanou
alkoholičku

barman mi dá pěstí
a řekne mi
ať se seberu
a seberu odvahu

přisednu si k ní
ale poluju jí triko
propálim jí ho
pročísnu jí vlasy
a objednám ji další

usměju se na ni
a ona odvrátí hlavu
vytáhnu housle
a zkoušim jí zahrát
La donna e mobile
ale nezajímá jí to
a plivne mi do tváře

vstanu
upadnu
zvednu se
ona se usměje

znovu si přisednu
plivnu ji do tváře
zarazí se
a pak mě obejme

odcházíme
Autor f393n6, 21.02.2008
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, takova, Smeták, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi líbí:-D

05.03.2008 21:42:00 | takova

No tebe bych nechtěla potkat někde v baru...ale básnička je provedena dobře.

21.02.2008 18:23:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí