Toulavá

Toulavá

Anotace: .......

Ulice se halí
do černého sametu ....
....a zlátnou doteky
zářících lamp ...

...já vnímám rotaci
své modré planety ....
volná jak vítr
na pláních pamp....

..ve vzduchu ukrytý
je nádech jara
přestože se stromy
mazlí se mlha ....

ve mě se probouzí
mé druhé JÁ....
to JÁ co ukrývá
tuláka -dobrodruha ....

Ač schází mi křídla
co mají ptáci
a chůze má
je trochu houpavá .....

....s každým dnem novým
chuť létat se vrací ...
...snad i proto vznikla

...TOULAVÁ .....:-)
Autor pavlis, 21.02.2008
Přečteno 280x
Tipy 21
Poslední tipující: janewe, Jiparo, Pišák, Štěpina G, Martinecka23, Bean, S..a, just me, Bíša, Erion Fate, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toulání je život sám..
pokaždý se někam s někým
někde zatoulám .o)

22.02.2008 13:04:00 | Bean

Hezký :-)

21.02.2008 19:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí