Zajíček ................:)

Zajíček ................:)

Anotace: no prostě zajíček..........:)

Tak se to stalo a nebylo toho málo,
chtělo to chtělo nějaké mladé tělo,
chtělo to chtělo maličko,
nějaké mladé tělíčko.....

Byl tak mlaďounký no prostě zajíček,
byl tak slaďounký jak dětský čajíček.

Vysoký, hezkounký tak pěkný byl,
no neznám ženskou , které by se nelíbil...........

Okouzlil zajíček, okouzlil v klidu,
někde však udělal velikou chybu....

Když potom kočička, vytáhla drápky a ukázala své vnady,
ubohý zajíček si nevěděl rady....:)

Otázky všetečné a jazyk hbitý jak had,
srdce až přeteče, jak mohl takhle lhát.

Pěkně se vychloubal, kočička zůstala v klidu,
jo mladý zajíčku zapomeň na první ligu......:)
Autor experiment, 21.02.2008
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pobavila jsem se :-)

21.02.2008 22:26:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí