O malování

O malování

Anotace: Bez.

Na pyramidách zmlklých přání,
ožehlá krása na symptomech žen,
na oprýskané cestě mládí,
maluju si prstem sen.

Bez penězí cen dotyků,
bez zbytečných gest mimiků,
žárlím na krásu modrých koníků.

Sbor barev na oprýskané zdi,
zpívá o srdci malíře,
svět uzvedl teď na štětci,
nechte ho žít, kacíře.

Na kolmé zdi života,
i sen se jednou probudí,
Malba oprýská mu do roka,
a holé stěny zase zastudí.
Autor IvoMaria, 22.02.2008
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Isobel, Marfuša, Jana Marie, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

člověk tu chvilku není a ty zestárneš a zvlčíš... :oD
ale tohle je moc hezký... příjemný... hlavně modří koníci mě dostali :o)

06.03.2008 11:24:00 | hanele m.

Docela pěkné obraty. Líbí se mi

25.02.2008 09:14:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí